Skip to main content

Opinnäytetyöt: Home

Ammattikorkeakoulujen opinnäytteet

Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat tallentavat opinnäytetyönsä Theseukseen haettavaksi ja luettavaksi. Opinnäytetyön tallennusohjeet löytyvät Repusta ja Theseuksen pääsivulta.

Theseuksessa on Lahden ammattikorkeakoulun opinnäytetöitä vuodesta 2006 alkaen.

Hae Theseuksesta.

 

 

Theseuksen lataustilastoista voi tarkastella kokotekstien latauskertoja niin ammattikorkeakoulu- ja koulutusohjelmatasolla kuin yksittäisen julkaisun tasolla.

Kaikkien ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä, myös pelkästään paperimuotoisia, voit etsiä kansallisen Finna -palvelun kautta. 

Yliopistojen opinnäytetyöt ja väitöskirjat

Melinda -yhteistietokanta sisältää kaikki yliopistojen gradut, väitöskirjat ja muut tutkimukset. Käytä hakusanana esim. gradu, väitösk. tai diss. tai valitse Monikenttähaku-välilehti, jossa voit rajata aineiston opinnäytteisiin (= gradut, lisensiaatintyöt ja väitöskirjat).

Voit hakea yliopistojen opinnäytteitä myös kansallisesta Finnasta.

Elektronisia väitöskirjoja, graduja ja muita yliopistojen opinnäytteitä

Tiedonhankintaklinikat

Tiedonhankintaklinikalla saat henkilökohtaista tiedonhankinnan ohjausta, perehdytystä keskeisiin tietoaineistoihin sekä tarvittaessa ohjausta lähdeviittausten teossa. Tiedonhankintaklinikka on tarkoitettu ensisijaisesti LAMKin opinnäytetyöntekijöille. Klinikan enimmäiskesto on 45 min.

Voit varata itsellesi klinikka-ajan verkkolomakkeella.

Perehdy ennen klinikalle tuloasi Tiedonhankinnan oppaista löytyviin itseopiskelumateriaaleihin Informaatiolukutaidon perusteet ja Tehoa Masto-Finnan käyttöön. 

Mieti myös jo valmiiksi muutama aihettasi kuvaava hakusana sekä suomeksi että englanniksi.

Plagioinnin tunnistusjärjestelmä Turnitin

Lahden ammattikorkeakoulussa on käytössä Turnitin plagioinnintunnistusjärjestelmä.

Lisätietoja Respa intranetistä >