Skip to main content

Opinnäytetyöt: Home

Ammattikorkeakoulujen opinnäytteet

Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat tallentavat opinnäytetyönsä Theseukseen haettavaksi ja luettavaksi. Opinnäytetyön tallennusohjeet löytyvät Repusta ja Theseuksen pääsivulta.

Theseuksessa on Lahden ammattikorkeakoulun opinnäytetöitä vuodesta 2006 alkaen.

Hae Theseuksesta.

 

 

Theseuksen lataustilastoista voi tarkastella kokotekstien latauskertoja niin ammattikorkeakoulu- ja koulutusohjelmatasolla kuin yksittäisen julkaisun tasolla.

Kaikkien ammattikorkeakoulujen opinnäytteitä, myös pelkästään paperimuotoisia, voit etsiä kansallisen Finna -palvelun kautta. 

Yliopistojen opinnäytetyöt ja väitöskirjat

Melinda -yhteistietokanta sisältää kaikki yliopistojen gradut, väitöskirjat ja muut tutkimukset. Käytä hakusanana esim. gradu, väitösk. tai diss. tai valitse Monikenttähaku-välilehti, jossa voit rajata aineiston opinnäytteisiin (= gradut, lisensiaatintyöt ja väitöskirjat).

Elektronisia väitöskirjoja, graduja ja muita yliopistojen opinnäytteitä

Tiedonhankintaklinikat

Pienetkin tiedonhankinnan ongelmat kannattaa tulla selvittämään klinikalle - olemme siellä juuri sinua varten!

Tiedonhankintaklinikalla saat henkilökohtaista tiedonhankinnan ohjausta, perehdytystä keskeisiin tietoaineistoihin sekä tarvittaessa ohjausta lähdeviittausten teossa.

Varaa itsellesi klinikka-aika verkkolomakkeella.

Plagioinnintunnistusohjelma Urkund

Lahden ammattikorkeakoulun opettajilla on käytössään plagioinnintunnistusohjelma Urkund, jonka avulla opinnäytteiden ja muiden opiskelutehtävien lähteiden käytön seuranta on helppoa.

Lisätietoja ja tunnustilaukset:

Anna-Liisa Helosalo
anna-liisa.helosalo[@]lamk.fi