Skip to main content

Hoitotyö: Artikkelit ja tietokannat

Näyttöön perustuvaa tietoa

  • Niskakipu (aikuiset) (Käypä hoito-suositus päivitetty 2017)
  • Elvytys (Käypä hoito-suositus päivitetty 2016)
  • Liikunta (uusi Käypä hoito-suositus 2016)

Monialaisia, myös terveysalan tietoa sisältäviä tietokantoja

Artikkelihaku Masto-Finnasta (engl.)

Hae artikkeleita Masto-Finnasta.

Ruotsinkielisiä artikkeleita

Muiden yliopistojen e-aineistot

Asiakkailla on mahdollisuus käyttää Helsingin yliopiston hankkimia e-aineistoja korkeakoulukirjasto FellmanniCampuksella ja korkeakoulukirjasto Niemessä.

Etäkäytön ohje

OHJEITA | eHoitotyön taidot, Oppiportti, Lääkelaskenta-sivusto

eHoitotyön taidot löytyvät rekisteröitymisesi jälkeen oman nimesi alla olevasta pudotusvalikosta, kun klikkaat siellä oppilaitoksesi nimeä. Palveluihin rekisteröidytään Sanoma Pron sivuilla.

1.  Opettajan rekisteröitymisen ohje

2. Opiskelijan rekisteröitymisen ohje (opiskelijan pitää rekisteröityä henkilökohtaisesti)

Oppiportti

Hoitoalan e-oppikirjoja ja verkkokursseja löytyy osana Duodecimin Terveysporttia. Oppiporttiin pääset Masto-Finnan kautta ja Salpauksen sisäverkossa suoraan tästä.

Huom! Oppikirjojen sisältö avautuu klikkaamalla haluttua kirjaa ja valitsemalla seuraavaksi "Jatka sisältöön kirjautumatta."

Lääkelaskenta

Lääkelaskenta -nettisivusto sopii erityisesti itseopiskeluun ja asioiden kertaamiseen. Sivusto edellyttää tunnuksia, jotka saat osoitteesta tietokeskus(at)lamk.fi. Opettajien on luvallista jakaa tunnuksia edelleen opiskelijoille. Tietoturvasyistä tunnus vaihtuu aina lukukauden vaihtuessa.

Huom. Tieto- ja kirjastopalvelujen hankkiman Lääkelaskennan lisenssi umpeutuu 15.2.2018, jonka jälkeen sivusto ei enää ole käytettävissä.