Skip to main content

RefWorks (New) -opas: Viitteiden lisääminen ilman Write-N-Citea

Lähdeviitteiden ja lähdeluettelon lisääminen ilman Write-N-Citea

Tee lähdeviittaukset Quick cite -toiminnolla, jos et käytä Microsoft Wordia tai koneellesi ei ole asennettu Write-N-Cite -apuohjelmaa. Klikkaa ensin RefWorksin ylävalikosta Create Bibliography -kuvaketta, ja valitse sitten Quick cite.


1. Viittaustyylin valinta

Valitse avautuvassa ikkunassa ensin haluamasi viittaustyyli.

2. Viitteiden valinta ja kopionti

Valitse seuraavaksi haluamasi viite tai viitteet. Kopioi tekstiviite leikepöydälle klikkaamalla leikepöytä-kuvaketta. Tämän jälkeen voit lisätä viitteen tekstinkäsittelyohjelmaasi.

3. Lähdeluettelon teko

Valitse Incert citations -näkymässä tähdellä ne viitteet, jotka haluat lähdeluetteloosi. Klikkaa sitten Continue to bibliography ja kopioi lähdeluettelo leikepöydälle.

Erillisen lähdeluettelon tekeminen onnistuu vain valitun kansion sisällöstä. Mikäli tarvitset lähdeluetteloosi viitteitä useasta eri kansiosta, valitse ensin valikkopalkista All documents. Valitse sitten haluamasi viitteet ja klikkaa RefWorksin ylävalikosta Create bibliography -kuvaketta ja valitse Create bibliography. Mikäli käytät kaikkia viitteitäsi lähdeluetteloon, sinun ei tarvitse valita kaikkia viitteitä.

Valitse vielä haluamasi viittaustyyli ja kopioi lähdeluettelo leikepöydälle.

RefWorks-laajennus on saatavilla myös Google Docsiin. Asenna laajennus RefWorksin Tools-sivulta. Sivun alaosasta löydät kohdan Cite in Google Docs. Klikkaa Get the add-on ja seuraa ohjeita. Asentamisen ja RefWorks-kirjautumisen jälkeen voit käyttää RefWorksin viitteidenhallintaa Google Docsissa.

Loading ...